Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Mesin paket sachet cair saus tomat/saus sambal

Katrangan singkat:

Mesin iki cocog kanggo ngemas produk semi cair utawa pasty.Iki digunakake kanthi wiyar ing obat, komoditas, panganan, pestisida.Kayata sampo, krim pasuryan, jus, saos tomat, selai, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi teknis

>>>

Item

Deskripsi Item

 

 

Mesin Mesin Packing Cairan Otomatis
Model DCJ-240
Bahan Baku saos
Tipe sealing 3/4 sisih sealing
Pangukuran Jinis pompa piston (1-20ml, 8-30ml, 30-100ml)
Tipe pemotongan Pemotong zigzag utawa pemotong datar
Sealer Sealer horisontal: garis utawa berlian

Sealer vertikal: garis utawa berlian

Kapasitas 40 - 60 tas / min(Gumantung ing Produk
Ukuran tas W:10-120 mm

L: 30-170 mm

Total daya 1800W
Tegangan 220V 50Hz 1P
Bobot 230Kg
Ukuran mesin L × W × H:(625x730x1850) mm
Bahan Bagian tutul: S tainless steel 304
kalebu Inverter, sensor foto, conveyor sabuk output cendhak, siji tas mantan, tanggal coding pita printer

Aplikasi

>>>

Mesin iki cocog kanggo ngemas produk semi cair utawa pasty.Iki digunakake kanthi wiyar ing obat, komoditas, panganan, pestisida.Kayata sampo, krim pasuryan, jus, saos tomat, selai, lsp.

Pambuka

>>>

8

Mesin pengepakan vertikal otomatis seri DCJ nimbang lan ngemas cairan utawa tempel menyang paket cilik kanthi telung sisihpapat-sisih utawa mburi / sealing tengah.

Seri DCJ bisa kanthi otomatis ngrampungake proses nggawe taspangukuranngisipanyegelannglereniprinting kodepancacahan lan photoelectric jiplakan, etc. Iku adopts pumpgaya pangukuran, sing sesuai karo standar pangukuran nasional lan fitur pangukuran sing akurat.

Seri DCJ nampilake penampilan sing apik lan apik lan sealing mandiri.Kabeh bagean sing ndemek bahan kasebut digawe saka stainless steel utawa plastik tahan karat lan bebas racun, sing cocog karo syarat pengepakan kanggo industri panganan lan farmasi.Sawise pirang-pirang dekade manufaktur lan dandan, fungsi lan kinerja luwih stabil lan nyedhaki sampurna lan ditrapake kanthi apik ing industri panganan, kimia, farmasi lan entheng.

Seri iki sesuai karo standar kualitas GB / T17313-2003


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita