Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Mesin pengemas teh

  • Pabrik kemasan otomatis kantong teh

    Pabrik kemasan otomatis kantong teh

    Mesin pengepakan tas teh minangka jinis mesin pengepakan sing digawe panas paling anyar, sing nduweni multifungsi, bisa dikemas kanthi otomatis.Fitur utama mesin pengepakan tas teh yaiku kemasan siji-wektu kanggo tas njero lan njaba, ngindhari barang-barang tangan langsung kontak karo bahan, ningkatake efisiensi.

  • Kertas saring kantong teh nganggo tali lan tag

    Kertas saring kantong teh nganggo tali lan tag

    Mesin pengepakan tas teh minangka jinis mesin pengepakan sing digawe panas paling anyar, sing nduweni multifungsi, bisa dikemas kanthi otomatis.Fitur utama mesin pengepakan tas teh yaiku kemasan siji-wektu kanggo tas njero lan njaba, ngindhari barang-barang tangan langsung kontak karo bahan, ningkatake efisiensi.

  • Pabrik Mesin Pengemas Kopi Drip

    Pabrik Mesin Pengemas Kopi Drip

    Mesin pengepakan kopi netes minangka jinis mesin pengepakan sing digawe panas paling anyar, sing duwe multifungsi, bisa kanthi otomatis.
    packing.
    Fitur utama mesin pengepakan kopi netes yaiku kemasan siji-wektu kanggo tas njero lan njaba, ngindhari barang-barang tangan langsung kontak karo bahan, nambah efisiensi.

  • Mesin Kemasan Kantong Teh Kopi

    Mesin Kemasan Kantong Teh Kopi

    Mesin iki cocog kanggo kemasan produk partikel kayata tèh rusak, tèh kesehatan, tèh wangi, lsp.

    Sistem kontrol dilakokno dening motor servo + PLC layar tutul, Iku gampang kanggo operate.