Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Suar / 3 in 1 kopi / wiji / tas tongkat teh mesin pengepakan granule mesin pengisi cangkir

Katrangan singkat:

Mesin Pengepakan Granule cocok kanggo apotek, panganan, bahan kimia rumah tangga, produk plastik lan industri khusus liyane lan bahan granula jinis longgar liyane.Kayata wiji, Obat Cina, panganan, granula obat, uyah, gula, campuran sup, oat, teh, karbon aktif, bubuk cuci, pengering, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

>>>

Mesin Mesin Packing Granule Otomatis
Model DCK-300-B
Kontrol Miturut Panel PCB
Tipe sealing Tas bantal
Pangukuran Jenis cangkir(1-80ml enem cangkir padha, 50-330ml papat cangkir padha)
Tipe pemotongan Pemotong lurus utawa pemotong zigzag
Sealer Horisontalsealer: jinis baris utawa bolong sealer vertikal:jinis garis utawa bolong
Spipis 40-60bag/min (Gumantung produk)
tasukuran W: 10-140mm (liwat ganti tas bekas)L:30-150mm (bisa diatur)            
Total daya 1600W
Tegangan 220V/ 380V utawa digawe miturut
Bobot 280 kg
Maukuran chinese L × W × H: (960x730x1920)mm
Bahan SUS304
kalebu Inverter, sensor foto,siji tas bekas lan siji volumetrik cangkir set, tanggal coding pita printer
Opsional Layar Tutul PLC (Merek Xinje)

Lingkup aplikasi

>>>

Mesin Pengepakan Granule cocok kanggo apotek, panganan, bahan kimia rumah tangga, produk plastik lan industri khusus liyane lan bahan granula jinis longgar liyane.Kayata wiji, Obat Cina, panganan, granula obat, uyah, gula, campuran sup, oat, teh, karbon aktif, bubuk cuci, pengering, lsp.

Fitur

>>>

1. Kontrol konversi frekuensi ganda, Dawane tas bisa disetel lan dipotong ing siji langkah, ngirit wektu lan film.

2. Antarmuka fitur setelan lan operasi sing gampang lan cepet.

3. Diagnosis kegagalan diri.tampilan gagal cetha.

4. Sensitivitas dhuwur photoelectric nelusuri werna mripat, input numerik saka nglereni sealing posisi kanggo akurasi ekstra

5. Kontrol PID independen suhu, luwih cocok kanggo kemasan bahan sing beda.

6. Posisi mandeg fungsi, tanpa tancep piso utawa mbuang film.

7. Sistem nyopir prasaja, kerja sing dipercaya, pangopènan sing trep.

8. Kabeh kontrol diwujudake liwat piranti lunak, gampang kanggo nyetel fungsi lan upgrade teknis.

Layanan Pre-Sale

>>>

Kita bakal miturut fitur produk, bobot saben tas, lan wangun tas nggawe kutipan kanggo sampeyan.Banjur rincian liyane kita kudu komunikasi sunch minangka materi lan kekandelan film, dimensi tas sampeyan wis duwe utawa kudu kita desain kanggo sampeyan, Operate basa, apa jenis voltase ing lokal.

Layanan Sawise-Sale

>>>

6

Garansi: 1 Taun kajaba nganggo bagean (Pemotong, Sabuk, Tabung Pemanasan Horizontal lan vertikal, lsp) Umume komponen pengganti gratis (PLC, pengontrol Servo, motor Servo, Layar Tutul, silinder).Pangiriman mesin bakal nganggo kothak alat, ana sawetara bagean gratis.

Latihan operasi: 1: Mesin gampang dioperasikake, pangiriman kanthi manual, nawakake akeh foto lan video nalika mesin dirakit utawa dibongkar.2: Sugeng rawuh ing sinau pabrik.3: Insinyur kasedhiya kanggo layanan mesin ing luar negeri.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita