Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Mesin pangisi semi-otomatis

Katrangan singkat:

Mesin ngisi bubuk cilik HZSF cocog kanggo ngisi bubuk, kayata pestisida, pakan, aditif, glepung, bumbu lan produk liyane.
Mesin iki nganggo PLC lan kontrol layar tutul, sing stabil lan dipercaya ing operasi, dhuwur ing repeatability lan kurang gangguan.
Bebas bae kanggo hubungi kita yen ana pitakonan babagan produk kita pengin ngerti.


Detail Produk

Tag produk

Informasi

>>>

Mesin ngisi bubuk cilik HZSF cocog kanggo ngisi bubuk, kayata pestisida, pakan, aditif, glepung, bumbu lan produk liyane.

Mesin iki nganggo PLC lan kontrol layar tutul, sing stabil lan dipercaya ing operasi, dhuwur ing repeatability lan kurang gangguan.

Bebas bae kanggo hubungi kita yen ana pitakonan babagan produk kita pengin ngerti.

Fitur

>>>

1. Kacepetan kira-kira 10-20botol / min (gumantung kacepetan operator, Kapadhetan produk, kacepetan ngisi lsp)

2. Gampang kanggo ngresiki, njaga lan operasi

3. Imbuhan Hight, biaya ndandani kurang, wektu layanan dawa

4. 2 ukuran nozzle beda kanggo volume Isi beda

5. Akurasi baleni dhuwur lan gangguan kurang

6. Kabeh bagean ing kontak karo produk Food Grade 304SS (306SS ngatur)

Spesifikasi teknis

>>>

Model GF-1000-A GF-1000-B Piranti opsional
Metode Pengukuran Bagging manual jinis sekrup Jinis sekrup, kalebu ngisi bobot lan piranti clamping tas Feeder vakumAuger feederKolektor debu

Kantong udara saka hopper

Sensor level

Piranti anti bocor

Range pangukuran 20~100g\20~1000g
Sistem pakan Feeder Feeder
Bubuk total 450W 450W
Konsumsi hawa NONE 0,03m³\min
Bobot mesin 720 * 580 * 1750 mm 720 * 580 * 1750 mm
Ukuran mesin 85 kg 100 kg

Isi nozzle--Food Grade 304 stainless steel (316SS ngatur)

Panel kontrol--tata letak cukup, operasi luwih pangguna-loropaken

motor kualitas dhuwur--Karya stabil Awet

Hopper--304 stainless steel hopper Gampang disassemble lan resik

FAQ

>>>

-Apa sing kudu dak lakoni kanggo pesenanku?
-Mangga nuduhake sawetara informasi babagan apa sing pengin dikemas, lan paling apik yen nuduhake sawetara foto kasebut, mula kita bisa ngerti persis mesin sing paling apik kanggo sampeyan.

-Aku ora ngerti akeh babagan mesin pengepakan, apa angel digunakake?
-Iku cukup mesin prasaja, kita bakal nggawe manawa sampeyan bisa nggunakake gampang.Kita bakal ngrampungake kabeh setelan ing kene lan njupuk sawetara video pandhuan kanggo sampeyan, banjur sampeyan bisa ngerti luwih dhisik.Kita uga nyedhiyakake layanan overboard, bisa uga ana yen sampeyan butuh.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita