Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Mesin pengemas bubuk + Sabuk Konveyor + Timbangan

Katrangan singkat:

Mesin pengemas bubuk + Sabuk Konveyor + Timbangan


Detail Produk

Tag produk

Perusahaanprofil

Perusahaan iki didegaké ing2000+
Area workshop produksi:7000+meter persegi
Spesialisasi ing produksi mesin kemasan multi-fungsi, aksesoris mesin kemasan, mesin ngisi
Tipe packing nganti200+
Nyedhiyani solusi kemasan kanggo8.000 + perusahaan
Diekspor menyang babagan30+negara lan wilayah ing ngarep lan luar negeri

>>>

Pilih Zhonghe - wolung keuntungan

Didegaké kanggo22 taun, wis klompok engineers profesional

Transportasi door-to-door, garansi gratis setaun kanggo bagean utama, 24 jam layanan online

Instalasi, debugging lan pelatihan gratis ing situs

Klompok layanan sawise-sales, trep kanggo aksesoris docking lan konsultasi teknis

Sawise peralatan wis nganyari, nyedhiyani layanan nganyari technical pas wektune kanggo nambah umur layanan saka mesin customer

Layanan darurat-peralatan sing ngluwihi periode babar pisan bakal didandani dhisik banjur diisi

Kurang gangguan, kacepetan cepet, akurasi pangukuran dhuwur lan tingkat kegagalan sing sithik.

Pangiriman peralatan kanthi cepet, persediaan suku cadang sing cukup, pre-sales, in-sales, lan garansi sawise adol

 

Model DCFYJ-180L
Tipe sealing Back sealing sudhut babak
Pangukuran Tipe Auger (0-2g, 2-10g, 10-25g, mesin mung cocog karo siji set)
Sealer Horizontal: garis utawa inten Sealer vertikal: garis utawa inten
Horizontal sealer Miturut kontrol motor servo kanggo narik film mudhun
Kacepetan packing 35 – 50 bag/min (Gumantung saka Produk)
Ukuran tas L: 30-180mm (luwes) W: 10-60mm (liwat ganti tas mantan lan bunder sudhut mati)
Total daya 1900W
Konsumsi Udara 0,35m3/ min, 4-6kg
Tegangan 220v utawa 380v
Bobot 380Kg
Ukuran mesin L × W × H: (930 * 730 * 2100mm) mm
Bahan tutul Baja tahan karat 304
kalebu Inverter, sensor foto, pita printer, alat vibrator, siji tas bekas lan siji auger setSatu set sudhut bunder die cetakan

Mriksa TIMBANG

Spesifikasi Teknis

Range Timbangan 1-99g 100-500g 501g-600g 601-999g 1000-10000g
Kacepetan 65 60 50 50 45
Akurasi 0,5g 0,5g 0,5g 1g 2g
Setelan produk 10 10 10 10 10
Bagian Pilihan flushing online utawa piranti

Output Sabuk Coveyor

Spesifikasi Teknis

Model 1-99g 100-500g
Sabuk Jembar 200 mm 450 mm
Angkutan dawa 1,5m 1,5m
daya 80W 80W
Tegangan 220V 220V

Pambuka

>>>

Seri iki nginstal sistem dosis auger bubuk.Bisa ngemas produk bubuk kayata bubuk susu, bubuk obat lan bahan kimia, lsp.

 

Fitur

>>>

1. Nggawe tas, ngukur, ngisi, nutup, nglereni lan ngetung kabeh rampung kanthi otomatis.

2. Salah siji ing kontrol dawa pesawat utawa nelusuri werna foto-elektronik, kita nyetel dawa tas lan Cut ing siji langkah.Ngirit wektu lan film.

3. Suhu ana ing kontrol PID independen, luwih cocok kanggo bahan pengepakan sing beda.

4. Sistem nyopir prasaja lan dipercaya, lan pangopènan gampang.

5. Materi sing ditrapake kudu film komposit kaya: PET / PE, Kertas / PE, PET / AL / PE, OPP / PE.

Informasi rincian

>>>

1.Auger jinis pangukuran: We digawe auger dening dhéwé.Saben auger kebak stainless steel 304

Range auger: 0-5ml, 5-20ml, 20-50ml, 30-100ml, 80-350ml.Yen sampeyan ngganti volume packing.Sampeyan kudu ngganti bagean iki

2.Bantalan: Kita ngerti manawa bantalan kritis kanggo mesin pengepakan. Akeh bantalan kita minangka merek impor (Jerman lan Jepang)

3. Step motor:Motor stepping sing digunakake yaiku AC 110V, kanthi torsi gedhe lan umur dawa.Perusahaan liyane umume duwe DC kurang saka 60V, gaya cendhak lan umur cendhak, lan presisi sing kurang.

Wektu lan garansi utama kita

>>>

Njamin: Setaun saka tanggal kiriman marang cacat manufaktur

Pangiriman: Ing15dina apa saka nampa 30% simpenan

Pembayaran: T / T, 30% simpenan ing advance lan pembayaran lengkap sadurunge pangiriman

Kindly Pangeling

>>>

Ayo kita ngerti rincian pengepakan tindakake nalika sampeyan nawakake, supaya kita bisa mriksa yen model iki cocok kanggo kasus sampeyan.

1. Detail produk

2. Jembar tas, dawa tas

3. Wangun tas

4. Packing bahan film

5. Rangka mesin


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita