Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Mesin ngisi bobot botol bubuk

Katrangan singkat:

Peralatan iki saka sabuk conveyor pakan botol menyang posisi turntable ngebotake pengalengan, lan sabuk conveyor produk rampung sawise pengalengan rampung.Cocog kanggo pengalengan kuantitatif saka macem-macem bubuk kanthi fluiditas sing relatif kurang.Jembaré sabuk conveyor mlebu lan metu bisa diatur miturut ukuran botol.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk

>>>

Peralatan iki saka sabuk conveyor pakan botol menyang posisi turntable ngebotake pengalengan, lan sabuk conveyor produk rampung sawise pengalengan rampung.Cocog kanggo pengalengan kuantitatif saka macem-macem bubuk kanthi fluiditas sing relatif kurang.Jembaré sabuk conveyor mlebu lan metu bisa diatur miturut ukuran botol.Ana rong pilihan kanggo pangukuran, siji yaiku pangukuran cara volume sekrup, sing liyane yaiku pangukuran bobot: botol ditransfer menyang papan pakan, ana sensor timbangan kanggo ngontrol kacepetan sekrup, siji tahap dipangan kanthi cepet, lan nomer loro. tataran punika alon dipakani.Precise dipakani kanggo entuk tujuan online ngebotake.Turntable kudu diganti kanggo gendul beda, lan lengen klambi meneng lan dipakani slot guide saka diameteripun beda kudu diganti kanggo diameteripun botol beda.

Aplikasi Produk

>>>

Cocog kanggo panganan, obat-obatan, biologi, industri kimia lan liya-liyane. Kayata rempah-rempah uyah bubuk protein susu, bubuk kopi, obat-obatan Veterinary, bubuk, aditif granular, gula, glukosa, monosodium glutamat, minuman padat, obat padat, bubuk karbon, bubuk, pestisida, pewarna, rasa, lsp.

Spesifikasi teknis

>>>

Model ZHPH-20-1 ZHPG-20-2
Metode Pengukuran Tipe Auger Auger lan jinis timbangan
Range pangukuran 10 ~ 1000ml 10~1000g
Akurasi filing ± 3% ± 0,5-1g
Kacepetan ngisi 10-35 kaping\min 10-20 kaping\min
voltase 220V 50-60HZ 220V 50-60HZ
Total daya 1200W 1200W
Bobot mesin 300KG 320KG
Ukuran mesin 3000 × 800 × 1750 mm 3000 × 800 × 1750 mm

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita