Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

mesin packing bantal

Katrangan singkat:

Cocog kanggo kemasan macem-macem barang biasa kayata biskuit, pai, coklat tes, roti, mie semut, kue siang, obat-obatan, peralatan saben dina, bagean industri, kothak kertas, piring, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

>>>

Cocog kanggo kemasan macem-macem barang biasa kayata biskuit, pai, coklat tes, roti, mie semut, kue siang, obat-obatan, peralatan saben dina, bagean industri, kothak kertas, piring, lsp.

Fitur

>>>

Struktur kompak, fungsi stabil lan operasi prasaja.Pengontrol konverter frekuensi kaping pindho, dawa paket bakal dipotong langsung sawise setelan, pangaturan ora perlu, ngirit wektu lan film.Iku adopts diimpor Perkakas listrik, tutul antarmuka manungsa-mesin, setelan parameter trep.Fungsi mriksa dhewe, masalah bisa diwaca kanthi gampang.Pelacakan grafik warna fotoelektrik sensor dhuwur, nggawe posisi pemotongan luwih bener.

Kontrol PID suhu gumantung sing cocog kanggo macem-macem bahan kemasan. Fungsi mandeg posisi, ora ana adesif lan ora ana sampah membran.Sistem rotasi sing resik, operasi sing luwih dipercaya lan pangopènan sing luwih trep.

Kabeh kontrol makaryakke dening piranti lunak, trep kanggo imbuhan fungsi lan technical munggah grading.

Aksesoris standar

>>>

Mantan tas-Mantan tas sing bisa diatur kanthi keluwesan dhuwur kanggo film

Pemuat film-Loader film sing dipasang ing ndhuwur, kanthi loader film dobel opsional, pusat otomatis lan splicing otomatis

Sensor tandha mripat-Ukuran tas otomatis kanthi pelacakan tandha mripat

Mungkasi sealing perakitan-Panyegelan pungkasan pemotong dobel standar, kanthi pemotong tunggal opsional lan pemotong telu.

Spesifikasi teknis

>>>

Model BJWZ-250
Kapasitas kemasan maksimal (miturut materi kanggo ndandani) 40-250 kaping / min
Kekandelan film sing cocog 0,03-0,06 mm
Dawane tas 45-220 mm
Packaging karo 30-110 mm
Dhuwur packaging ≤35mm
Total daya 2.4KW 220 V
Ukuran Umum (L x W x H) 3770x670x1450 mm
Bobot 800KG
Precision <=5

Kepiye babagan layanan sawise lan periode garansi?

We nggawe wektu njamin 12 sasi saka rawuh mesin ing fasilitas panuku lan kita duwe tim profesional karo teknisi experienced kanggo ngawula ing luar negeri lan nindakake sing paling apik sawise layanan kanggo njamin mesin kabeh panggunaan urip.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk