Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Nut Bolt Screw Kamper Hardware Geter Plate Counting Mesin Packing

Katrangan singkat:

Cocog kanggo macem-macem jinis hardware lan kemasan plastik, kayata sekrup, kacang, bolts, pengikat, bantalan, mesin cuci, suku cadang listrik, kuku, bagean perabotan logam, aksesoris sepeda, Pangan, permen, permen susu, pil ngitung lsp.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi teknis

>>>

Mesin Mesin Packing Bolts Otomatis
Model DCKL-300
Tipe sealing Sisih mburi sealing
Pangukuran Piring ngitung geter
Range pengisian 1-100 pcs
operate Layar Tutul PLC (Merek XINJE)
Tipe pemotongan Pemotong zigzag
Sealer Horizontal sealer: jinis garis, sealing width10mm;sealer vertikal: jinis inten, jembaré sealing 10mm;
Kacepetan 20-40 bags / min(Gumantung saka ukuran sekrup lan jumlah packing)
Ukuran tas Jembar tas: 10-140mmDawane tas: 30-170mm
Total daya 1800W
Tegangan 220V 50Hz 1P (kanggo dikonfirmasi)
Bobot 400Kg
Ukuran mesin Perlu kanggo ngatur
kalebu Inverter, sensor foto, siji tas bekas lan telung piring geter, siji printer pita tanggal

Pambuka mesin

>>>

Cocog kanggo macem-macem jinis hardware lan kemasan plastik, kayata sekrup, kacang, bolts, pengikat, bantalan, mesin cuci, suku cadang listrik, kuku, bagean perabotan logam, aksesoris sepeda, Pangan, permen, permen susu, pil ngitung lsp.  

Fitur mesin

>>>

1. Feeder mesin minangka hopper geter spiral kanthi mripat Photoelectric, sing nggawe dhaptar bahan mentah siji-siji, mripat fotoelektrik bakal ngetung bahan mentah lan bakal mlebu stasiun kerja sabanjure.

2. Bagian ngisi lan mbentuk tas bisa nemtokake jinis sealing tas pungkasan, bisa nindakake efek sealing telung sisih utawa efek sealing mburi-tengah.

3. Siji mesin bisa nggawe tas jembaré padha, nanging dawa tas bisa nyetel supaya cocok kanggo produk volume beda.

4. Yen sampeyan pengin nggawe tas jembaré beda ing siji mesin, iku kudu ngganti mantan tas, kita uga bisa nindakake iku, sampeyan bisa hubungi kita bebas kanggo ngerti rincian liyane.

Packaging & Pangiriman

>>>

12

Rincian Kemasan

1. Inner packing: wrapping dening film
2. packing njaba: segara kasus kayu layak

Rincian:

1. Nyiapake lan mriksa kothak piranti nganggo bagean lan buku manual.
2. Ngresiki bledug lan kethokan sawise nyoba mesin nganggo pompa udara.
3. Aplikasi cairan anti karat.
4. Mbongkar sawetara bagean tartamtu saka mesin.
5. Kabeh bagean disassemble, toolbox, mesin utama Pack dening film
6. Ana bakal duwe meneng ndandani mesin ing ngisor cilik kayu


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita

    Kategori produk