Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Tablet / kapsul / pil / Candy mesin VFFS Paking

Mesin kemasan Shanghai Zhonghe cocok kanggo panganan, kimia, farmasi, perawatan kesehatan, kosmetik lan industri liyane.Dina iki, aku bakal ngomong babagan industri farmasi.

Miturut produk sing dikemas, utamane tablet, bubuk, lan cairan.Tablet sing dikemas kalebu tablet vitamin lan kapsul.

Saiki, perusahaan farmasi skala gedhe ing El Salvador kerja sama karo perusahaan kita.Kira-kira 10 mesin tablet didhawuhi bali saben taun, lan pesenan uji coba mesin bubuk ana. Ana uga sawetara perusahaan farmasi ing Amerika Serikat sing pesen mesin kanggo tablet vitamin.

 

Babagan produksi mesin

Saben mesin wis disesuaikan miturut syarat pelanggan, lan kita uga bisa mbantu sampeyan ngrancang kabeh baris perakitan miturut ukuran tanduran sing diwenehake dening pelanggan.

Perusahaan kita duwe pengalaman produksi 22 taun, lan peralatan sing diprodhuksi selaras karo standar industri farmasi.Bagean kontak materi bisa digawe saka 304 stainless steel utawa 316 stainless steel miturut syarat customer.

 

Kemasan tablet lan kapsul vitamin utamane dirancang kanggo dikemas ing pirang-pirang tablet.Pelanggan kudu nyedhiyakake ukuran tablet lan kapsul vitamin lan jumlah kemasan ing saben tas.We ngrancang ukuran lan nomer bolongan saka piring pancacahan miturut syarat.Supaya kanggo mesthekake akurasi packaging, pelanggan bisa ngirim kita tablet kanggo mbantu debug mesin test, lan njupuk video lan gambar saka mesin test kanggo mesthekake yen peralatan wis mlaku sadurunge ninggalake pabrik.Pelanggan bisa langsung nggunakake bahan kasebut nalika nampa peralatan kasebut.

 

Tablet khusus pelanggan Tablet vitamin Kapsul Mangga deleng gambar sing dilampirake.

 

Babagan mesin sawise-sales lan layanan

Saben mesin duwe debugging lan nelusuri insinyur khusus sadurunge ninggalake pabrik.Sawise nampa peralatan kasebut, yen ana pitakon, insinyur sawayah-wayah bisa menehi panuntun dhumateng online utawa panuntun dhumateng video.

d9b80b4f29076f9ea8093265303b5ec

 

 


Wektu kirim: Jan-07-2022