Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Kabar

  • Tablet / kapsul / pil / Candy mesin VFFS Paking

    Tablet / kapsul / pil / Candy mesin VFFS Paking

    Mesin kemasan Shanghai Zhonghe cocok kanggo panganan, kimia, farmasi, perawatan kesehatan, kosmetik lan industri liyane.Dina iki, aku bakal ngomong babagan industri farmasi.Miturut produk sing dikemas, utamane tablet, bubuk, lan cairan.Paket tablet...
    Waca liyane
  • Produk anyar: Mesin pengepakan cairan tas berbentuk

    Produk anyar: Mesin pengepakan cairan tas berbentuk

    Kanthi perkembangan jaman, kemasan produk dadi penting banget.Minangka produsen mesin kemasan kanthi pengalaman 21 taun, kita terus nggawe inovasi lan riset produk anyar kanggo pelanggan.Dina iki, aku bakal ngenalake mesin pengepakan anyar kanggo sampeyan.Th...
    Waca liyane
  • Siji pelanggan saka Afrika Kidul tuku mesin kemasan bubuk kopi segel mburi

    Siji pelanggan saka Afrika Kidul tuku mesin kemasan bubuk kopi segel mburi

    Kopi saiki wis ora bisa dipisahake ing uripe masyarakat, utamane kanggo buruh kantor.Kopi wis populer banget, kanthi alami, mesin kemasan bubuk kopi dadi perlu.Siji pelanggan saka Afrika Kidul tuku 5 potongan mesin kemasan bubuk kopi segel mburi ing taun 2017 ...
    Waca liyane
  • Babagan kualitas lan layanan

    Babagan kualitas lan layanan

    Pangembangan jangka panjang perusahaan adhedhasar kualitas lan layanan.Mesin Kemasan Shanghai Zhonghe wis diadegake luwih saka 20 taun, sing ora bisa dipisahake saka kualitas lan layanan.Kita wis kerja sama karo perusahaan dagang domestik lan manca ...
    Waca liyane
  • Kita bisa ngemas kabeh jinis produk

    Kita bisa ngemas kabeh jinis produk

    Nganti saiki, ana akeh negara sing bisa kerja sama karo perusahaan kita, kayata Amerika Serikat, Inggris, Italia, El Salvador, Bangladesh, lan sapiturute, sing nglibatake panganan, obat-obatan, industri kimia.Kita bisa ngemas kabeh jinis produk, kayata gran ...
    Waca liyane