Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Mesin Pengepakan Granule lan Bubuk Kanthi Pangukuran kaping pindho

Katrangan singkat:

Seri iki diinstal loro sistem dosis, siji kanggopaket produk granula kayata bumbu, monosodium glutamat, gula, kopi,tehlsp.liyane kanggo produk bubuk kemasan kayata susu bubuk, rempah-rempah, bubuk lombok, glepung, bubuk obat, lsp.


Detail Produk

Tag produk

Seri iki diinstal loro sistem dosis, siji kanggo Pack granule produk kayata seasoning, monosodium glutamat, gula, kopi, teh etc .liyane kanggo Pack produk wêdakakêna kayata susu bubuk, rempah-rempah, wêdakakêna lombok, glepung, medicine wêdakakêna, etc.

Fitur produk

>>>

Iku Cocog kanggo packing pangan, kimia, pharmaceutical, Veterinary medicine lan industri liyane saka granule cilik lan produk wêdakakêna, Kayata bubuk susu soya, oatmeal, seasoning, wêdakakêna ngumbah lan produk liyane. bahan kanthi fluiditas sing apik, kayata uyah, gula, kopi, granula toner lan liya-liyane.

Fitur mesin

>>>

1. Nggawe tas, ngukur, ngisi, nutup, nglereni lan ngetung kabeh rampung kanthi otomatis.

2. Salah siji ing kontrol dawa pesawat utawa nelusuri werna foto-elektronik, kita nyetel dawa tas lan Cut ing siji langkah.Ngirit wektu lan film.

3. Suhu ana ing kontrol PID independen, luwih cocok kanggo bahan pengepakan sing beda.

4.Sistem nyopir prasaja lan dipercaya, lan pangopènan gampang.

Spesifikasi Teknis

>>>

Model DCKF-300\400
Tipe pemotongan Pemotong zigzag\Pemotong lurus Rotary kanthi luh mudhun
Tipe sealing Vertikal sealer lan horisontal sealer:inten\line
Kacepetan packing 20-60tas/min (Gumantung saka Produk)
Ukuran tas L 50-90mm * W 30-60mm (ukuran tas tunggal)                             
Total daya 2.6kw
Tegangan 220v 50HZ 1P (kudu dikonfirmasi)
Bobot 320Kg
Ukuran mesin L × W × H: (950*840*1900)mm

Daftar Elemen Listrik

>>>

7

Jeneng Peralatan

Merk Pabrik

Inverter

China ENC

Nyepetake motor

Taiwan Gongji

Step motor

Cina Sihai

Step motor driver

China Jintan Sihai

Motor ngaduk

China Jianteng

Tpengontrol suhu

China Shanghai Yatai

Narik film motor

China Jianteng

Sensor foto

Taiwan Ruike

Ngalih ngalih

Taiwan Roko

Status padhetrelay

Schneider

Termokopel

China dhawuh


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita