Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Penuh otomatis vertikal 1-8 jenis campuran Vitamin tablet/permen/susu tablet/gel/kapsul mesin pengepakan

Katrangan singkat:

Ikisericocok kanggo kemasan otomatis lengkap kanggo bahan bunder lan bal saka panganan, obat, bahan kimia, kayata tablet sing dilapisi gula., tablet normal,kacang coklat lan kapsul lsp. Mesin iki bisa ngemas 1-8 jinis tablet.Kita nggawe piring ngitung miturut jumlah tablet sampeyan.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

>>>

Ikisericocok kanggo kemasan otomatis lengkap kanggo bahan bunder lan bal saka panganan, obat, bahan kimia, kayata tablet sing dilapisi gula., tablet normal,kacang coklat lan kapsul lsp. Mesin iki bisa ngemas 1-8 jinis tablet.Kita nggawe piring ngitung miturut jumlah tablet sampeyan.

Fitur mesin

>>>

1. Mesin iki bisa rampung: mbentuk tas--ukuran--material filling-sealing-counting-date printing, kabeh karya kanthi otomatis;

2. Piece-counting Type: Kita nggawe piring ngitung miturut jumlah kemasan pelanggan saben tas lan ukuran kapsul utawa tablet

3. Sistem fotolistrik lan nelusuri utawa sistem komputer bisa diwenehake tanpa syarat tartamtu.
4. Pengontrol PLC nduweni kaluwihan kayata nyetel dawa tas;weker metu lan kacepetan lan jumlah karo tombol;

5. Mesin iki bisa diinstal kanggo kode printer kanggo 1-3 karakter garis kayata produksi lan tanggal kadaluwarsa miturut request khusus.

6..Eye Mark System ,mesin bisa ngethok logo lengkap

7. Machine Stop Automaticlly yen metu saka film

8. FinePackaging performance.low noise .clear sealing texture and strong sealing performance

Spesifikasi Teknis

>>>

11
Mesin Mesin Packing Potongan Otomatis
Model DCPP-300
Tipe sealing 3-sisi sealing utawa 4-sisi sealing
Pangukuran jinis Piece-counting
produk Kapsul, tablet
Tipe pemotongan Pemotong lurus kanthi kedudukan sobek
Kontrol Panel PCB utawa layar tutul PLC
Sealer Sealer horisontal: garis utawa berlianSealer vertikal: garis utawa berlian
Kacepetan packing 20 - 40 bag/min (gumantung saka produk)
Ukuran tas L: 30-150MM, W: 10-150MM
Total daya 2350W
Tegangan 220V utawa 380V
Bobot 300Kg
Ukuran mesin L × W × H: (1010x730x1780) mm
kalebu Inverter, sensor foto, siji bekas tas lan rong piring ngitung potongan, printer pita, conveyor singkat

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita