Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Kapsul/gel alus/tablet mesin kemasan sachet karo piring cacah

Katrangan singkat:

Mesin iki cocog kanggo kemasan otomatis lengkap kanggo bahan bunder lan bal saka panganan, obat-obatan, bahan kimia, kayata tablet sing dilapisi gula.tablet normal.kacang coklat lan kapsul lsp.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

>>>

Mesin Mesin Packing Tablet Otomatis
Model DCP-240
Tipe sealing 3/4-sealing sisih
Pangukuran jinis Piece-counting
Tipe pemotongan Pemotong zigzag utawa pemotong Lurus
Sealer Sealer horisontal: jinis garis utawa berlianSealer vertikal: Line utawa jinis berlian
Kacepetan 40-60 bag/min (gumantung produk)
Ukuran tas W: 30-100mm, L: 30-150mm (bisa diatur)
Total daya 1600W
Tegangan 220V 50HZ 1P
Bobot mesin 190 kg
Ukuran mesin (L * W * H) 625 * 751 * 1558 mm
Bahan Mesin Bahan tutul: SS304Cangkang mesin: SS304

Kabeh ngawut-awut kapapar: SS304

Roll film stent: SS304

Wulu

>>>

1.Big antarmuka LCD, gampang kanggo operate

2.Numerical Controlled dawa tas, pangguna loropaken lan ukuran tas akurat

3.One tombol kanggo nyetel werna-kode jiplakan;kesalahan pra-setel ngawasi dhewe;kursor tliti dhuwur;panjalukan kurang ing sensor foto-listrik;biaya produksi luwih murah

4. Kontrol cerdas.Nalika mesin mandheg, Thermal Sealers tetep mbukak.

5. Salah siji ing mode jiplakan kode werna utawa mode Set-dawa, film rusak bisapangertènd lanotomatismandheg mesin

6.Error-tolerant teknologi ing mode jiplakan werna-kode, siji utawa loro Kode werna ilang menang't mengaruhi packing

7.Batch kontrol, trep kanggo akeh packing

8.The tas-narik motor bisa kapisah tanpa miwiti Clutches.

9.Thermal Sealer bisa dikontrol kanthi kapisah, gampang dites

10. Antarmuka basa Inggris utawa Cina opsional

11.Kothak Kontrol Listrik sing disusun kanthi resik

12.Kabeh status input lan output ditampilake LED, gampang dioperasi lannjaga

13.Getaran ngarep tas-mantan bisa disetel dening piranti lunak, nyimpen siji ProximityNgalih

14.Data disimpen kanthi otomatis

Aplikasi

>>>

Mesin iki cocog kanggo kemasan otomatis lengkap kanggo bahan bunder lan bal saka panganan, obat-obatan, bahan kimia, kayata tablet sing dilapisi gula.tablet normal.kacang coklat lan kapsul lsp.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita