Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Perlengkapan bantu

  • Sabuk KonveyorClimbing Conveyor SabukSabuk Konveyor Kustom

    Sabuk KonveyorClimbing Conveyor SabukSabuk Konveyor Kustom

    Sabuk KonveyorClimbing Conveyor SabukSabuk Konveyor Kustom

  • Sabuk KonveyorClimbing Conveyor SabukSabuk Konveyor Kustom

    Sabuk KonveyorClimbing Conveyor SabukSabuk Konveyor Kustom

    Sabuk KonveyorClimbing Conveyor SabukSabuk Konveyor Kustom

  • Konveyor Sabuk Output

    Konveyor Sabuk Output

    Iki digunakake kanggo bantalan lan ngangkut bahan ing sabuk conveyor sabuk karet lan serat, produk komposit logam, utawa produk komposit plastik lan kain.

  • GOYANG AUGER ngisi MESIN

    GOYANG AUGER ngisi MESIN

    ♦ Nggunakake motor dobel : motor pakan & motor geter, dikontrol kanthi kapisah.

    ♦Hopper produk luwes, supaya produk Watesan, cocok kanggo materi beda

    ♦ Hopper bisa misahake saka tabung, perakitan gampang.

    ♦Desain anti-bledug khusus kanggo nglindhungi bantalan saka bledug.

    ♦Auger bisa ditarik metu kanggo ngumbah, Gampang banget kanggo ngresiki

  • Feeder vakum

    Feeder vakum

    feeder vakum listrik minangka piranti pangiriman pipa sing kenceng bledug lan ditutup sing nransfer partikel lan bahan bubuk kanthi cara nyedhot vakum. Cara pangiriman iki bisa nyegah polusi lingkungan bledug, ningkatake lingkungan kerja, lan nyuda polusi lingkungan lan personel. materi lan nambah karesikan.Iku pilihan pisanan kanggo umume cara ngirim materi bubuk.

  • Priksa timbangan

    Priksa timbangan

    Timbangan mriksa utamané ditrapake kanggo ndeteksi online ngemas rampung ing packaging otomatis line.It bisa mriksa metu ngemas sing ora Mudhun karo bobot tartamtu lan mbedakake antarane kabotan,kurang bobot lan qualipaket fied.

    Detektor bobot mikro utamane digunakake kanggo ndeteksi bobot paket rampung ing baris kemasan otomatis, lan nolak produk sing rusak kanthi otomatis.Dibandhingake karo detektor bobot tradisional, nduweni kaluwihan saka area lantai cilik, operasi prasaja, lsp.