Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

Babagan awake dhewe

1

Profil Perusahaan

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. didegaké ing Agustus 2000. Inisiator minangka wakil manajer umum saka pabrikan mesin kemasan desain lan produksi awal sing ditunjuk dening Kementerian Perdagangan ing China.Dheweke wis menangaké hadiah kapindho kemajuan ngelmu lan teknologi saka Kamentrian Commerce.Our loro engineers melu ing ngrumusake standar technical nasional kanggo mesin multi-line.

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. nyewa pabrik kanggo miwiti bisnis.Ing 2006, tuku 5 hektar tanah ing Songjiang District Metropolitan Industrial Park lan nandur modhal ing construction saka pabrik.Saiki pabrik duwe area luwih saka 5.000 meter persegi.Nganti saiki, wis dadi perusahaan sing luar biasa ing zona industri iki.

Perusahaan wis diadegaké 20 taun.Iki khusus kanggo nggawe mesin kemasan otomatis vertikal kanggo granula, bubuk, tablet lan kapsul tas alus sing kalebu obat, produk kesehatan, bahan kimia, panganan, kosmetik, lan piranti keras.Ana luwih saka 90 jinis mesin kemasan, 70% pelanggan domestik, lan mesin mesin pengepakan kita diekspor menyang luwih saka 40 negara.Kualitas kita uga diakoni dening negara maju kayata Jerman, Italia, lan Amerika Serikat.

Saiki ana 6 pemroses bagean mekanik sing duwe spesialisasi ing produksi bagean kanggo perusahaan kita.Kita utamane fokus ing desain, perakitan, dodolan, layanan lan komponen rahasia teknis utama.

2

Produk kasebut wis lulus sertifikasi CE EU suwene 10 taun berturut-turut, lan stabilitas lan keamanan peralatan kasebut ana ing antarane mitra domestik.Ing taun 2020, perusahaan kasebut dirating minangka perusahaan teknologi tinggi ing Shanghai.