Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

5ml, 10ml, 20ml, 25ml Mesin Kemasan Kantong Cairan Bentuk Ora Beraturan

Katrangan singkat:

Mesin iki dipasang nganggo pompa piston utawa pompa jarum sing cocog kanggo ngemas produk cair utawa tempel, kayata krim, minyak, banyu, saos, sampo, jus buah dadi jinis tas sing ora teratur.Kita ngrancang cetakan mesin mati miturut pelanggansyarat beda.


Detail Produk

Tag produk

Aplikasi

>>>

Mesin iki dipasang nganggo pompa piston utawa pompa jarum sing cocog kanggo ngemas produk cair utawa tempel, kayata krim, minyak, banyu, saos, sampo, jus buah dadi jinis tas sing ora teratur.Kita ngrancang cetakan mesin mati miturut pelanggansyarat beda.

Fitur Utama

>>>

1. Kanthi fungsi otomatis ngisi, ngukur, mbentuk tas, kode printing, sealing lan nglereni.Sistem nggawe tas nganggo motor langkah kanthi presisi dhuwur

2. Tampilan layar tutul.

3. Controller nganggo tampilan Cina utawa Inggris, bisa langsung ndeleng kahanan kerja.

4. Kanthi sistem kontrol fotolistrik cerdas.

5. Awak mesin kebak 304 stainless steel.

6. Pangisi Cairan, akurasi dhuwur.

7. visibilitas apik karo platens protèktif sisih mbukak, operate aman.

8. Nganggo set hopper paling anyar, gampang diatur lan resik, ora perlu nyetel maneh sawise resik, supaya bisa nambah efisiensi kerja

9. Mesin iki cocok kanggo packing produk granule, tas bisa milih saka 3-sisi utawa 4-sisi segel utawa mburi segel miturut kabutuhan customer.

10. Printer pita bisa ditambahake miturut kabutuhan pelanggan, sing bisa nyithak huruf siji nganti telung baris, tanggal produksi lan nomer batch.

Spesifikasi Teknis

>>>

Mesin Mesin pengepakan cairan jinis khusus 4-sisi
Model DCJYJ-300
Tipe sealing 4-sealing sisih
Pangukuran Pompa katup jarum kanggo produk cair (tanpa hopper 0-30ml, 30-100ml)
Tipe pemotongan cutter Lurus karoV luh takik
Sealer Horizontal sealer:barissealer vertikal:inten
Kapasitas 30 -45tas/min (Gumantung saka Produk)
Ukuran tas Dawane tas: 30-190mmJembar tas: 10-100mm
Total daya 2600kw
Konsumsi Udara 0,35m3/ min
Tegangan 220Vutawa 380v utawa digawe miturut
Bobot 420Kg
Ukuran mesin L × W × H: (900x730x2200)mm
Bahan Bagian tutul: Stainless steel 304
kalebu sensor foto
Printer pita kode tanggal
siji tas mantan
Pompa katup siji jarum
Siji cetakan mati

Packing, pengiriman lan wektu anjog

>>>

1

1)Dedust & Cleaning

2) Lubricate Drive Parts

3) Ndandanimesinkaro ngawut-awut.

4) BungkusmesinKanthi Film Plastik

5) Packingmesinmenyang Kasus Plywood

6) Tandha pengiriman ing kasus. Miturutsegara, Miturut udhara utawa Mituruttruk

7) Anjog wektu: 15-20 dina apa.

Sembarang syarat khusus bisa dirembug.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita