Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

1gram 2gram 5gram 10 gram gula/garam mesin paket saos tomat

Katrangan singkat:

Seri iki ngemas produk granula, kayata bumbu, monosodium glutamat, gula, uyah, teh, agen desikating, wiji lan kacang buncis.


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Teknis

>>>

Model DCK-240-1
Spesifikasi Pemotong zigzag
Metode Pengukuran Tipe Cup
Range pangukuran 1-80 ml
Lapisan tunggal piring ukur dipérang dadi enem bagean sing padha
Cangkir sing ora bisa diatur kanggo 5ml lan ngisor
Kacepetan packing 40-100bag / min (gumantung saka jumlah ngisi materi lan fluiditas)
Ukuran tas W: 10-120 mmL: 30-170 mm

Maks.Jembar tas 100mm saka sealing 4-sisi

Tipe Sealing 3-sisi / 4-sisi sealing karo zigzag cuter
Total Daya 3-sisih sealing: 1400W4-Sealing sisih: 1800W
Tegangan 380V utawa 220V digawe miturut
Bobot Mesin 200 kg
Ukuran Mesin 625x730x1780mm

Fitur

>>>

Seri iki ngemas produk granula, kayata bumbu, monosodium glutamat, gula, uyah, teh, agen desikating, wiji lan kacang buncis.

Spesifikasi Teknis

>>>

Sistem dosis granula - jinis cangkir

Iku cara volume ora bobot.Kita nggawe set tuwung miturut Kapadhetan materi beda lan bobot dijaluk.

Printer pita kode tanggal

Iki minangka printer kode pemanasan kanthi telung jalur.Saben jalur bisa sijine 13 kode (saben kode W2mm H3mm).Lan gampang banget kanggo ngganti kode (0-9, AZ).

Layar tampilan

Gampang kanggo operate.Antarmuka basa Inggris utawa Cina opsional.Kabeh fungsi bisa digayuh kanthi tombol ing Panel Kontrol.

Tas mantan / mbentuk tabung / Corong

Bahan: 304 stainless steel, ukuran tas diganti liwat iku.

Sealing lan piranti Cutting

Jinis sealing: berlian utawa garis, jinis pemotong: zigzag utawa pemotong lurus.Kontrol suhu PID independen, sealing rapi, blok pisau sing cetha, nggawe tas pengepakan sing kuwat.

Layanan Kita

>>>

Layanan sawise-sale:

1.Manules / Video instalasi mesin, nyetel, setelan, pangopènan kasedhiya kanggo sampeyan.

2. Yen ana masalah happend lan sampeyan ora bisa nemokake solusi, Telecom utawa Online adhep-adhepan komunikasi kasedhiya 24 jam.

3. Insinyur & teknisi kita kasedhiya ngirim menyang negara sampeyan kanggo layanan yen sampeyan setuju mbayar biaya.

4. Mesin bakal duwe garansi setahun.Sajrone taun babar pisan yen ana bagean sing rusak ora digawe dening manungsa.Kita bakal gratis kanggo ngganti sing anyar kanggo sampeyan.Garansi bakal diwiwiti sawise mesin dikirim, kita nampa B / L.

Hubungi Kita

>>>

Mangga pangeling:

Ayo kita ngerti rincian pengepakan tindakake nalika sampeyan nawarake, supaya kita bisa mriksa yen model iki cocok kanggo kasus sampeyan.

1. Detail produk

2. Jembar tas, dawa tas

3. Wangun tas

4. Packing bahan film

5. Rangka mesin

4
5

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita