Sugeng rawuh ing situs web kita!
kaca-img

100-500ml gel/saus/air/liquid stick pack sachet kantong harga mesin kemasan

Katrangan singkat:

Mesin pengepakan Cairan digunakake akeh kanggo kemasan produk cair lan saus, kayata banyu murni, kecap, susu, madu, jus ing industri panganan & minuman.


Detail Produk

Tag produk

Fungsi Utama

>>>

1. Efisien: Tas - nggawe, ngisi, sealing, nglereni, dadi panas, nomer tanggal / lot sing diraih ing siji wektu;

2. Intelligent: Kecepatan pengepakan lan dawa tas bisa disetel liwat layar tanpa owah-owahan bagean;

3. Profesi: Pengontrol suhu independen kanthi imbangan panas mbisakake bahan pengepakan sing beda;

4. Karakteristik: Fungsi mandeg otomatis, kanthi operasi sing aman lan nyimpen film;

5. Trep: Kurang mundhut, hemat tenaga kerja, gampang kanggo operasi lan pangopènan.

Aplikasi

>>>

Mesin pengepakan Cairan digunakake akeh kanggo kemasan produk cair lan saus, kayata banyu murni, kecap, susu, madu, jus ing industri panganan & minuman.

Mesin pengepakan cairan DCQDJ-300 iki dipasang nganggo pompa pneumatik.Iku cocok kanggo Pack produk Cairan ndhuwur 100ml.Yen sampeyan pengin ngemas produk cair utawa tempel ing ngisor 100ml, kita bakal menehi rekomendasi model mesin liyane.We duwe sealing sisih mburi, telung sisih sealing lan papat sisih sealing.Yen sampeyan kasengsem ing mesin pengepakan, kirimake gambar tas sampel, ukuran tas, volume pengepakan, lan syarat liyane.Kami produsen mesin packing.Kita bakal menehi rekomendasi model mesin sing paling cocok.

Spesifikasi Teknis

>>>

Mesin Mesin Packing Shampoo Otomatis
Model DCQDJ-300
Jembaré film maksimum 300 mm
Kontrol Miturut PLC (Tutul Win)
Bahan Baku Tempel produk
Tipe sealing sealing mburi / sealing tengah
Pangukuran 10-150ml, 50-250ml, 80-600ml
Tipe pemotongan Pemotong zigzag pneumatik
Sealer Horizontal sealer: jinis garisSealer vertikal: jinis berlian
Kapasitas 25 - 40 bag/min (Gumantung produk)
Ukuran tas L: 30-220mm, W: 30-140mm
Konsumsi hawa 4-6kg, 0,35m3/ min
Total daya 1800W
Tegangan 220V utawa 380V
Bobot 300Kg
Ukuran mesin L × W × H: (930x1400x1780) mm
Bahan Bagian tutul: Stainless steel 304
kalebu Inverter, sensor foto, konveyor sabuk output singkat, siji tas bekas, siji pompa pneumatik, siji tanggal coding pita printer
10
9

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita