Sugeng rawuh ing situs web kita!

PRODUK

BABAGAN AWAKE DHEWE

PROFIL PERUSAHAAN

    company_intr_img

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. didegaké ing Agustus 2000. Inisiator minangka wakil manajer umum saka pabrikan mesin kemasan desain lan produksi awal sing ditunjuk dening Kementerian Perdagangan ing China.Dheweke wis menangaké hadiah kapindho kemajuan ngelmu lan teknologi saka Kamentrian Commerce.Our loro engineers melu ing ngrumusake standar technical nasional kanggo mesin multi-line.

PAWARTA

warta01

Shanghai Zhonghe Packaging Machinery Co., Ltd. didegaké ing Agustus 2000. Inisiator minangka wakil manajer umum saka pabrikan mesin kemasan desain lan produksi awal sing ditunjuk dening Kementerian Perdagangan ing China.

Tablet / kapsul / pil / Candy mesin VFFS Paking
Mesin kemasan Shanghai Zhonghe cocok kanggo panganan, kimia, farmasi, perawatan kesehatan, kosmetik lan industri liyane.Dina iki, aku bakal ngomong utamane ...
Produk anyar: Mesin pengepakan cairan tas berbentuk
Kanthi perkembangan jaman, kemasan produk dadi penting banget.Minangka produsen mesin kemasan kanthi pengalaman 21 taun, kita terus ...